Tryghedsgaranti hos OLCEA


Hos OLCEA lægger vi stor vægt på, at din oplevelse som kunde altid er præget af tryghed. Derfor tilbyder vi tryghedsgaranti for vores linseoperationer, hvor vi skræddersyrdit individuelle forløb i overensstemmelse med dine behov og den specifikke type operation, du gennemgår.

5 års tryghedsgaranti

Vi tilbyder en 5-årig tryghedsgaranti for vores linseudskiftninger, hvilket indebærer gratiskontrolundersøgelser i de efterfølgende 5 år. Den første kontrol foretages en uge efteroperationen, og de efterfølgende kontrolbesøg planlægges i samarbejde med dig baseret på dine behov og lægens vurdering.

Komplementerende behandlinger

Komplementerende behandlinger er omfattet af vores tryghedsgaranti. Ved vurdering af nødvendigheden af komplementerende behandling vil den mest hensigtsmæssige metodeblive valgt for at opnå det ønskede resultat. Det er vigtigt at bemærke, at komplementerende behandling ikke nødvendigvis udføres med samme metode som den første behandling. For at være berettiget til komplementerende behandling kræves det, at behandlingen er motiveret og medicinsk forsvarlig og opfylder OLCEA´s kriterier for en sådan behandling.

Afbetaling gennem Resurs Bank

OLCEA tilbyder finansiering gennem Resurs Bank. Det vil være muligt at dele din betaling op i faste månedlige ydelser på 499 kr. eller 999 kr.

Du kan vælge at finansiere hele prisen på behandlingen, eller du kan vælge at lave en delbetaling og få resten finansieret.

1. Vælg det beløb du ønsker at låne og hvor meget du vil afdrage om måneden.

2. Tryk Ansøg nu.

3. Udfyld ansøgningsformularen.

4. Du får svar på din ansøgning umiddelbart efter; døgnet rundt.

5. Underskriv låneaftalen med dit MitID.

6. Du modtager nu et kontonummer på SMS/E-mail, som du skal medbringe som betaling til klinikken.

7. Det er kun en kreditgodkendelse du søger om. Indtil du har betalt i klinikken har du ikke bundet dig til noget. Det er nemt og gratis at ansøge, og du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Lånet træder først i kraft, når du har besluttet dig til en behandling og bestilt tid til operationen.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ
Hos OLCEA er det ikke muligt at blive konsulteret af en øjenlæge under den offentlige sygesikring. En konsultation koster fra 1.000 kr., og alle er velkomne - vi har så godt som ingen ventetid.

For at kunne blive godkendt til et lån hos Resurs bank, er det nødvendigt at leve op til Finanstilsynets vejledning om kreditværdigheds vurdering.
Dette betyder at du skal kunne dokumentere et vist rådighedsbeløb efter alle dine faste omkostninger.

Hvis rådighedsbeløbet ikke er højt nok, kan det være en mulighed at din partner eller ægtefælle inddrages i kreditvurderingen, således at det er husstandens rådighedsbeløb, der vurderes. Her er en indikation af kravene til rådighedsbeløbet.
Øjenlægernes Center Aarhus - Olcea

Rådighedsbeløbet får du ved at tage alle nettoindtægter og fratrække alle faste udgifter.

Faste udgifter inkluderer alle:

  • Boligudgifter
  • Transportudgifter
  • Udgifter til gæld
  • Pensioner, licenser, abonnementer, forsikringer, kontingenter, institutioner etc.


Hvis du udfylder låneansøgningen fra Resurs Bank, vil de udregne rådighedsbeløbet og vurdere din kreditværdighed. Såfremt du er utilfreds med deres afgørelse er du velkommen til at kontakte Resurs Bank.

Ansøg nu