Tryghedsgaranti hos OLCEA


Hos OLCEA lægger vi stor vægt på, at din oplevelse som kunde altid er præget af tryghed. Derfor tilbyder vi tryghedsgaranti for vores linseoperationer, hvor vi skræddersyrdit individuelle forløb i overensstemmelse med dine behov og den specifikke type operation, du gennemgår.

5 års tryghedsgaranti

Vi tilbyder en 5-årig tryghedsgaranti for vores linseudskiftninger, hvilket indebærer gratiskontrolundersøgelser i de efterfølgende 5 år. Den første kontrol foretages en uge efteroperationen, og de efterfølgende kontrolbesøg planlægges i samarbejde med dig baseret på dine behov og lægens vurdering.

Komplementerende behandlinger

Komplementerende behandlinger er omfattet af vores tryghedsgaranti. Ved vurdering af nødvendigheden af komplementerende behandling vil den mest hensigtsmæssige metodeblive valgt for at opnå det ønskede resultat. Det er vigtigt at bemærke, at komplementerende behandling ikke nødvendigvis udføres med samme metode som den første behandling. For at være berettiget til komplementerende behandling kræves det, at behandlingen er motiveret og medicinsk forsvarlig og opfylder OLCEA´s kriterier for en sådan behandling.

OLCEA - Øjenlægernes Center

OLCEA - Øjenlægernes Center skiller sig ud som et af de bedste steder at få foretaget øjenoperationer takket være en række unikke kvaliteter.

Øjenlægernes Center Aarhus - Olcea

Hvorfor OLCEA - Øjenlægernes Center?

Nyeste og bedste udstyr

Øjenlægerne anvender kun teknologi, som er fra verdens førende leverandører.

Korte ventetider

Korte ventetider på operationer og øjenlægeundersøgelser.

Kun specialiserede og erfarne øjenlæger

Du vil altid blive undersøgt og evt. behandlet af meget erfarne øjenlæger

Vi tager os god tid til dig

Ved alle undersøgelser er der oftest afsat ekstra tid til at drøfte din situation med dig.

Om OLCEA - Øjenlægernes Center

  • OLCEA - Øjenlægernes Center er Danmarks førende øjenkirurgiske klinikker, hvor du vil modtage behandling af erfarne og kyndige hænder.
  • Vores vision er at skabe de bedst mulige kirurgiske resultater og vi er kompromisløse i vores tilgang til øjensundhed og øjenbehandling.
  • Vi lægger stor vægt på høj faglig kvalitet, derfor arbejder vi kun sammen med de mest erfarne anerkendte øjenspecialister/øjenkirurgiske overlæger fra hele landet.
  • Vi har gennem en årrække opbygget stor erfaring og faglig renomme, og derfor er vores klinik i Aarhus også et af de største øjenkirurgiske centre, med over 6500 årlige linse- eller grå stær operationer.
  • Vi er stolte af vores resultater, og tilbyder behandling med state-of-the-art teknologi, viden og instrumenter.
  • Du skal vælge os, hvis du ønsker en skræddersyet vurdering og behandling af de bedste og mest erfarne øjenspecialister i landet. Vores vision er at sikre individualiserede øjenbehandlinger af højeste faglige standard og kvalitet.
Øjenlægernes Center Aarhus - Olcea

Vores team hos OLCEA - Øjenlægernes Center

OLCEA samarbejder med en række af de mest erfarne læger fra landets øjenafdelinger, hvilket sikrer en enestående ekspertise og faglig dygtighed i alle aspekter af øjensundhed.