Tryghedsgaranti hos OLCEA


Hos OLCEA lægger vi stor vægt på, at din oplevelse som kunde altid er præget af tryghed. Derfor tilbyder vi tryghedsgaranti for vores linseoperationer, hvor vi skræddersyrdit individuelle forløb i overensstemmelse med dine behov og den specifikke type operation, du gennemgår.

5 års tryghedsgaranti

Vi tilbyder en 5-årig tryghedsgaranti for vores linseudskiftninger, hvilket indebærer gratiskontrolundersøgelser i de efterfølgende 5 år. Den første kontrol foretages en uge efteroperationen, og de efterfølgende kontrolbesøg planlægges i samarbejde med dig baseret på dine behov og lægens vurdering.

Komplementerende behandlinger

Komplementerende behandlinger er omfattet af vores tryghedsgaranti. Ved vurdering af nødvendigheden af komplementerende behandling vil den mest hensigtsmæssige metodeblive valgt for at opnå det ønskede resultat. Det er vigtigt at bemærke, at komplementerende behandling ikke nødvendigvis udføres med samme metode som den første behandling. For at være berettiget til komplementerende behandling kræves det, at behandlingen er motiveret og medicinsk forsvarlig og opfylder OLCEA´s kriterier for en sådan behandling.

Sundhedsforsikring

Hos OLCEA forstår vi vigtigheden af at beskytte dit helbred og sikre dig adgang til den bedst mulige øjenpleje. Hvis du har en sundhedssikring og overvejer øjenkirurgi eller behandling, står vi klar til at hjælpe dig. Vi arbejder tæt sammen med udvalgte sundhedsforsikringsselskaber, og kan hjælpe dig med denne proces.

Vi tilbyder skræddersyede behandlingsplaner og omfattende kirurgiske løsninger, som imødekommer dine individuelle behov - uanset om det drejer sig om øjenlågsoperationer, grå stær-behandling, linseoperationer eller andre øjenkirurgiske indgreb

Husk at kontakte dit forsikringsselskab for accept inden.
Kontakt os