Tryghedsgaranti hos OLCEA


Hos OLCEA lægger vi stor vægt på, at din oplevelse som kunde altid er præget af tryghed. Derfor tilbyder vi tryghedsgaranti for vores linseoperationer, hvor vi skræddersyrdit individuelle forløb i overensstemmelse med dine behov og den specifikke type operation, du gennemgår.

5 års tryghedsgaranti

Vi tilbyder en 5-årig tryghedsgaranti for vores linseudskiftninger, hvilket indebærer gratiskontrolundersøgelser i de efterfølgende 5 år. Den første kontrol foretages en uge efteroperationen, og de efterfølgende kontrolbesøg planlægges i samarbejde med dig baseret på dine behov og lægens vurdering.

Komplementerende behandlinger

Komplementerende behandlinger er omfattet af vores tryghedsgaranti. Ved vurdering af nødvendigheden af komplementerende behandling vil den mest hensigtsmæssige metodeblive valgt for at opnå det ønskede resultat. Det er vigtigt at bemærke, at komplementerende behandling ikke nødvendigvis udføres med samme metode som den første behandling. For at være berettiget til komplementerende behandling kræves det, at behandlingen er motiveret og medicinsk forsvarlig og opfylder OLCEA´s kriterier for en sådan behandling.

Frit sygehusvalg

Hvis ventetiden på dit offentlige sygehus overstiger 30 dage, har du ret til at anmode om at blive omvisiteret til et andet sygehus. Hvis det viser sig, at der ikke er et offentligt sygehus, der kan tilbyde behandling inden for 30 dage, har du ret til at blive omvisiteret til et privat hospital - eksempelvis os.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du benytter dig af frit sygehusvalg, kan du kontakte patientkontoret i din region. En patientvejleder vil være til rådighed for at give dig rådgivning og vejledning.

Kontakt Patientkontoret

Region Nord: 97 64 80 20

Region Midt: 78 41 04 44

Region Syd: 76 63 14 75