Tryghedsgaranti hos OLCEA


Hos OLCEA lægger vi stor vægt på, at din oplevelse som kunde altid er præget af tryghed. Derfor tilbyder vi tryghedsgaranti for vores linseoperationer, hvor vi skræddersyrdit individuelle forløb i overensstemmelse med dine behov og den specifikke type operation, du gennemgår.

5 års tryghedsgaranti

Vi tilbyder en 5-årig tryghedsgaranti for vores linseudskiftninger, hvilket indebærer gratiskontrolundersøgelser i de efterfølgende 5 år. Den første kontrol foretages en uge efteroperationen, og de efterfølgende kontrolbesøg planlægges i samarbejde med dig baseret på dine behov og lægens vurdering.

Komplementerende behandlinger

Komplementerende behandlinger er omfattet af vores tryghedsgaranti. Ved vurdering af nødvendigheden af komplementerende behandling vil den mest hensigtsmæssige metodeblive valgt for at opnå det ønskede resultat. Det er vigtigt at bemærke, at komplementerende behandling ikke nødvendigvis udføres med samme metode som den første behandling. For at være berettiget til komplementerende behandling kræves det, at behandlingen er motiveret og medicinsk forsvarlig og opfylder OLCEA´s kriterier for en sådan behandling.

Jeg ønsker hjælp til at
blive henvist til OLCEA

Læs mere

Jeg ønsker hjælp til at blive henvist til OLCEA

En henvisning til behandling hos OLCEA kan fås gennem en øjenlægeundersøgelse i vores egen klinik, eller ved et besøg hos din egenøjenlæge.
  1. Hvis vores/din egen øjenlæge konstaterer, at du har behov for behandling, vil øjenlægen sende en henvisning til dit nærmeste sygehus.
  2. Sygehuset vil indkalde dig til en forundersøgelse.
  3. Hvis du ikke får en tid til forundersøgelse inden for 30 dage, har du mulighed for at benytte dig af udvidet frit sygehusvalg, som giver en behandlingsgaranti inden for de 30 dage. Du har altså ret til at blive omvisiteret til et privat hospital - eksempelvis os.
  4. Hvis dette er tilfældet, skal du tage kontakt til patientkontoret i din region. Her vil du få muligheden for at vælge et privathospital som for eksempel OLCEA. Se kontaktoplysninger nedenfor.
Kontakt patientkontoret:
Region Nord: 97 64 80 20
Region Midt: 78 41 04 44
Region Syd: 76 63 14 75
Følg dette link for at se ventetiderne på de private hospitaler:
Mit Sygehusvalg (esundhed.dk)

Jeg er omvisiteret til OLCEA,
hvad kan jeg forvente?

Læs mere

Jeg er omvisiteret til OLCEA, hvad kan jeg forvente?

  1. Så snart vi modtager din henvisning fra et offentligt sygehus, vil vi inden for en uge kontakte dig telefonisk og tilbyde dig en tid til en forundersøgelse.
  2. Til forundersøgelsen udføres omfattende målinger af dit øje, hvorefter øjenlægen vil diagnosticere dine øjenproblemer og anbefale den rette behandling for netop dig. Det er vigtigt at notere at du ikke selv kan køre hjem fra forundersøgelsen, samt at undlade brug af bløde kontaktlinser 48 timer før og 2 uger før i tilfælde af hårde kontaktlinser.
  3. Efter forundersøgelsen vil du, inden for et par dage, blive kontaktet med en operationstid enten ved opkald eller mail.
  4. Oplever du gener eller ubehag, er du altid velkommen til at ringe på 32 22 33 34 mellem 9:30 og 12:00 alle hverdage, eller skrive til os på privat@olcea.dk. Det er vigtigt, at du som patient føler dig tryg, så derfor er vi altid åbne over for at bestille en kontroltid til dig.