Tryghedsgaranti hos OLCEA


Hos OLCEA lægger vi stor vægt på, at din oplevelse som kunde altid er præget af tryghed. Derfor tilbyder vi tryghedsgaranti for vores linseoperationer, hvor vi skræddersyrdit individuelle forløb i overensstemmelse med dine behov og den specifikke type operation, du gennemgår.

5 års tryghedsgaranti

Vi tilbyder en 5-årig tryghedsgaranti for vores linseudskiftninger, hvilket indebærer gratiskontrolundersøgelser i de efterfølgende 5 år. Den første kontrol foretages en uge efteroperationen, og de efterfølgende kontrolbesøg planlægges i samarbejde med dig baseret på dine behov og lægens vurdering.

Komplementerende behandlinger

Komplementerende behandlinger er omfattet af vores tryghedsgaranti. Ved vurdering af nødvendigheden af komplementerende behandling vil den mest hensigtsmæssige metodeblive valgt for at opnå det ønskede resultat. Det er vigtigt at bemærke, at komplementerende behandling ikke nødvendigvis udføres med samme metode som den første behandling. For at være berettiget til komplementerende behandling kræves det, at behandlingen er motiveret og medicinsk forsvarlig og opfylder OLCEA´s kriterier for en sådan behandling.

Øjenlægeundersøgelser

Hos OLCEA er vi specialister i øjensundhed.

Vi behandler grå stær, grøn stær, tørre øjne og almindelige øjensygdomme. Vi har et hold af eksperter dedikeret til din øjensundhed.

Øjenlægernes Center Aarhus - Olcea

Hvorfor vælge en privat øjenlæge?

Ved din øjenlægeundersøgelse bliver du først modtaget af vores klinikassistent, som udfører de indledende målinger, inklusive trykmåling og fotografering af nethinden.

Derefter møder du vores øjenlæge, som gennemfører sin egen omfattende undersøgelse.

Øjenlægen diagnosticerer øjenproblemer og anbefaler passende behandlinger.

Ekspertise i øjne og syn

Hos OLCEA har vi en bred vifte af eksperter inden for øjensundhed og syn. Vores team omfatter øjenlæger, øjenkirurger og optikere.

Et forløb hos os forløber typisk således:

1. Du booker tid: Hvis du ønsker at booke tid, kan du kontakte os telefonisk eller via mail. Se under 'Kontakt os'.

2. Din undersøgelse: Når du har booket tid hos os, kommer du til en omfattende øjenundersøgelse. Se beskrevet længere oppe.

3. Diagnosticering: Efter undersøgelsen vil vores øjenlæge diagnosticere dine øjenproblemer, og anbefale den rette behandling for netop dig.

Øjenlågsoperationer